본문 바로가기

고객후기

брауни мъфини

페이지 정보

작성자 Zenaida 댓글 0건 조회 85회 작성일24-04-06 04:06

본문

Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, шоколадово брауни много пухкава и свежа обвивка.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха червен шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо първородно и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на брауни с течен шоколадпециална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, здравословни брауни много пухкава и свежа глазура.12_1_1.jpg

댓글목록